Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Εξάψαλμος στον Αρη

aris_paok.jpgΔεν πέρασε στο... ντούκου η ντροπιαστική ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ. Στους παίκτες των «κίτρινων» υπήρξε εξάψαλμος από προπονητή, οπαδούς αλλά και τον Δαμιανίδη. Ήδη πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα με τον Χουάν Ντίξον να αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στο δυναμικό του Κατσικάρη.


Ο αγώνας δεν τελείωσε με όλα όσα συνέβησαν στο παρκέ αλλά είχε και συνέχεια στο «Αλεξάνδρειο» όπου βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του Άρη για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες που έφτασαν στις 00:50. Στη συνέχεια οι παίκτες και το προπονητικό τιμ μετέβησαν και στα γραφεία της ΚΑΕ που βρίσκονται μέσα στο κλειστό ενώ εκεί λίγο αργότερα βρέθηκε και ο Δαμιανίδης.
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μίλησε στην αποστολή τονίζοντας τους ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ντροπιάζουν την ομάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του προπονητή, Φώτη Κατσικάρη που τους έβαλε προπόνηση για σήμερα το πρωί (09:00) και ενώ από το Αλεξάνδρειο έφυγαν μετά τις 02:00.
Ο Ελληνας τεχνικός τους έδειξε το βίντεο του ματς λέγοντας τους: «Κοιτάξτε πως παίζατε εσείς και πως αυτοί». Ο Κατσικάρης δεν πρόκειται να αφήσει την εμφάνιση με τον «δικέφαλο» έτσι και ήδη πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα καθώς αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Χουάν Ντίξον. Ο 31χρονος άσος θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του Άρη στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Αλεξάνδρειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: