Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Λίβερπουλ: Χάνει Τόρες για δυο μήνες!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μεγάλη είναι πλέον η πιθανότητα να κάνει εγχείρηση ο Φερνάντο Τόρες, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για δυο μήνες. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την Λίβερπουλ, καθώς εκτός από την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνει, έχει να αντιμετωπίσει και μια σειρά τραυματισμών.

Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες πονάνε στην βουβωνική χώρα και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Λιόν, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγγλος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, τότε θα οδηγηθεί στο χειρουργικό τραπέζι και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στους δυο μήνες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τόρες, που έχει ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, όμως ο Ράφα Μπενίτεθ σκέφτεται να τον πάρει μαζί του στην Γαλλία.

"Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο να χρειαστεί εγχείριση. Δυο ημέρες μετά το ματς με την Φούλαμ και ο Τόρες αισθάνεται ενοχλήσεις. Αν τον πιέσουμε δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αποδώσει όπως πρέπει, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ενός χειρότερου τραυματισμού".

Από το ματς με την Λιόν θα λείψουν σίγουρα οι Τζέραρντ, Ριέρα, Κέλι και Σκρτελ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζόνσον, Αουρέλιο και Ντάνιελ Άγκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: