Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Σέβα: «Σαν ντέρμπι του Μιλάνο»


Μεγάλη προσμονή έχει ο Αντρέι Σεφτσένκο, για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι της Δυναμό με την Ίντερ για το τσάμπιονς λιγκ, καθότι θυμάται όταν αγωνιζόταν εναντίον της με τη φανέλα της Μίλαν.

«Για μένα είναι πάντα ένα ντέρμπι όταν συναντώ την Ίντερ. Είναι ο ιστορικός μου αντίπαλος, είναι χαρά να τους αντιμετωπίζω και θα ήταν ωραία ικανοποίηση για μένα να τους νικήσω», δήλωσε ο "Σέβα" στην αποψινή συνέντευξη Τύπου, παραμονή του κρίσιμου ματς στο "Βαλερί Λομπανόφσκι", για να προσθέσει:

«Η Ίντερ έχει προσαρμοστεί καλύτερα στο ιταλικό πρωτάθλημα απ' ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ επειδή έχει ένα μεγάλο ρόστερ που το βάθος χρόνου του επιτρέπει να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα στη Serie A.

Περισσότερες ελπίδες στον όμιλο έχει η Μπαρτσελόνα, καθώς εντός έδρας παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Για οποιαδήποτε ομάδα είναι πολύ δύσκολο να επισκεφτεί το Καμπ Νόου".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Βαλερί Γκαζάεφ, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μειονέκτημα της ομάδας του έναντι των Μιλανέζων.

"Ποντάρουμε στη συμπαράσταση των οπαδών μας, είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Είναι πάντα πλεονέκτημα να παίζεις εντός έδρας, όμως δεν είναι πάντα καθοριστικό. Αρκεί να δει κανείς αυτό που συνέβη στη Μπαρτσελόνα με την Καζάν στο Καμπ Νόου.

Ο Σέβα είναι παγκόσμιος παίκτης. Και χάρη στις ικανότητές του και στην κινητικότητά του μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις κατά τη διάρκεια του ματς", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Η ισοπαλία στο πρώτο ματς έχει περάσει τώρα στην ιστορία. Αυτή τη φορά θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με άλλους παίκτες στην Ίντερ θα είναι μία άλλη πραγματικότητα.

Για μένα οι παίκτες μου είναι πιο δυνατοί από αυτούς της Ίντερ. Είμαστε νεότεροι από αυτούς με εξαίρεση τον Σέβα που είναι πιο ισορροπημένος χάρη στην εμπειρία του. Αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημά μας, η εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: