Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Μουσλίμοβιτς: «Αισθάνομαι υπέροχα, όλα πάνε καλά»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική για την αγωνιστική του κατάσταση. Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «reprezentacija.net» παρουσιάζεται πάντως αισιόδοξος για τις από εδώ και πέρα εμφανίσεις του.

«Ήθελα να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς ρίσκο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησα στο παιχνίδι με την Ξάνθη από το πρώτο λεπτό. Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και όλα πηγαίνουν καλά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τελείωσα το παιχνίδι, βάλαμε και ένα γκολ στο τέλος και όλα πήγαν καλά. Αισθάνομαι υπέροχα και την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να παίξω από το πρώτο λεπτό και έτσι στο παιχνίδι με την Πορτογαλία θα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό. Στην προπόνηση συμμετείχε ο Τσιρίλο, όπως και οι Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς και Αμπουμπακάρι, που έβγαλαν όλο το πρόγραμμα χωρίς ίχνος ενόχλησης.

***Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή σύσκεψη που θα γίνει στην Κομοτηνή για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου αγώνα του Δικεφάλου με τον Πανθρακικό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από τους Θρακιώτες το μέγιστο δυνατό αριθμό εισιτηρίων που μπορούσαν να διαθέσουν σε φιλοξενούμενη ομάδα. Η απάντηση ήταν 1.900 εισιτήρια από τα οποία η αστυνομία έκοψε άλλα 100 για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: