Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Μουρίνιο: «Ε όχι και το παιχνίδι της ζωής μας»!


Δεν θεωρεί ως καθοριστικό το παιχνίδι με τη Δυναμό, ο προπονητής της Ίντερ Ζοζέ Μουρίνιο και είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη.

«Με τη Ντιναμό το παιχνίδι της ζωής μας; Για μένα το παιχνίδι της ζωής μας είναι πάντα το επόμενο. Και αυτό είναι το επόμενο. Δεν είναι ούτε αυτό με τη Ρόμα ούτε αυτό με τη Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι καθοριστικό επειδή καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν θα προκριθεί την Τετάρτη, αλλά θα είναι ένα σημαντικό ματς.

Τι δεν θα πρέπει να κάνει η ομάδα μου σε σχέση με το πρώτο ματς; Θέλω να πετύχουμε ένα γκολ περισσότερο από τη Ντιναμό. Τίποτα παραπάνω.

Είμαι πεπεισμένος ωστόσο ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προκριθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση ο «special one».

Ρίχνονται στη μάχη μόνο οι (παν)έτοιμοι

Αναφορικά δε με τους παίκτες των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολή, δηλαδή τους Σνάιντερ, Μότα, Μουντάρι, Κίβου (μυικά προβλήματα) και Μπαλοτέλι (προέρχεται από ίωση), ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός.

«Η τελευταία προπόνηση στο στάδιο Λομπανόφσκι θα είναι καθοριστική: θέλω αυτοί οι παίκτες να έρθουν και να πουν μπροστά σε εμένα και στους γιατρούς πως είναι έτοιμοι 100%.

Εάν κάποιος είναι έτοιμος μόνο 99%, τον αφήνω εκτός. Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για να αφήσουμε πίσω μας αμφιβολίες».

«Δεν είναι πρόβλημά μου ο ιός της γρίπης»

Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην Ουκρανία με την γρίπη Α έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να διεξαχθεί η αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου-Ίντερ με κλειστές τις πόρτες, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδειξε να ανησυχεί διόλου για αυτό το γεγονός.

«Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είμαι προπονητής, δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε πολιτικός. Εάν αποφασιστεί να γίνει το ματς με κόσμο, αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα.

Η Ίντερ δεν με πληρώνει για να ανησυχώ, αλλά για να συγκεντρωθώ στο παιχνιδί, όχι στο αν θα γίνει με ανοιχτές ή κλειστές πόρτες, με ή χωρίς μάσκες.

Αύριο δεν θα έχω χρόνο να κάνω βόλτες και να σκέφτομαι ποιος στην εξέδρα πίσω από μένα θα έχει κλειστό ή ανοιχτό το στόμα», κατέληξε ο Μουρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: