Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Αφιέωμα kicker για Ίβανσιτς

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αντρέας Ίβανσιτς με τη φανέλα της Μάιντς και η Βόλφσμπουργκ ήταν το τελευταίο... θύμα του Αυστριακού μέσου. Οι Γερμανοί έχουν εντυπωσιαστεί και το «Kicker» τον χαρακτηρίζει ως τον «Μπάλακ της Αυστρίας». Όσο για τα περί.... Ολυμπιακού, ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στη Γερμανία, κάτι άλλωστε που τόνιζε στο περιβάλλον του.

«Ο Ίβανσιτς είναι το κλειδί της επιτυχίας της Μάιντς. Κάθε ματς γίνεται όλο και καλύτερος, αλλά και πολυτιμότερος για την ομάδα του. Ο Ίβανσιτς παίρνει μέρος σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του παιχνιδιού της Μάιντς, δουλεύει στην άμυνα και είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του πως αγωνίζεται η ομάδα.

Αν συνεχίσει να παίζει όπως τώρα τότε μία μεταγραφή σε ομάδα του υψηλότερου επιπέδου της Μπουντεσλίγκα είναι σίγουρη. Είναι απορία γιατί δεν παίζει στην Εθνική Αυστρίας, μάλλον θα πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα. Ο Ίβανσιτς θα μπορούσε να είναι ο Μπάλακ της Αυστρίας. Γιατί πήγε ο κόουτς, Κονσταντίνι στο Μάιντς για να δει τον Ίβανσιτς και δεν τον κάλεσε σε ματς της Εθνικής; Δεν είναι αρκετά για την Εθνική ομάδα της Αυστρίας τουλάχιστον 20 λεπτά ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης;» γράφουν οι Γερμανοί. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο «Ιβ» συμπεριλήφθηκε για τέταρτη φορά φέτος στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Όσο για τα περί... Ολυμπιακού, ο Αντρέας Ίβανσιτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, όταν υπήρξαν τα σενάρια με τους «ερυθρόλευκους» ο ίδιος τόνιζε στο περιβάλλον του «Μόλις ήρθα στη Γερμανία και ήδη τα πάω πολύ καλά γιατί να φύγω ξανά και μάλιστα τον Ιανουάριο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: