Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Άρης: Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα…


Άρης και… είναι καλά… Κλίμα θετικών αλλαγών και αγωνιστικών επιστροφών υπάρχει στο Κλεάνθης Βικελίδης, που με «βελούδινο» τρόπο περνάει πλέον σε νέα τεχνική ηγεσία και αγωνιστικά βλέπει κάποιες από τις σημαντικές μονάδες της ομάδας να συντονίζονται με το ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Ραούλ Κούπερ, που από την Κυριακή ακούγεται έντονα ως ο διάδοχος του Ιομάρ Μαζίνιο, με σημερινές του δηλώσεις στον γεωργιανό Τύπο ανήγγειλε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας, γεγονός που μάλλον ανοίγει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης. Η υπόθεση δεν αποκλείεται να κλείσει απόψε, με τα προγνωστικά του «αγώνα» συνεργασίας με τον πολύπειρο Αργεντινό τεχνικό να δίνουν θετικό αποτέλεσμα για τους κιτρινόμαυρους. Αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, τότε η πρώτη επίσημη παρουσία του Ραούλ Κούπερ στον πάγκο των κίτρινων θα είναι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από αγωνιστικής πλευράς, ευχάριστα μαντάτα έφερε η μαγνητική τομογραφία του Ρονάλντο Γκιάρο, που βγήκε «καθαρή», ενώ οι Γκαρσία, Κάμπορα και Νέτο προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν το Σάββατο (07/11) με την Καβάλα, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Φλάβιο και Βανγκελί.

Στη διάθεση των οπαδών του Άρη έχουν τεθεί από σήμερα και τα εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας στοίχημα της Superleague, απέναντι στη Νέα Καβάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε από το η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου στις 16:45 στο Κλ. Βικελίδης κόντρα στην Νέα Καβάλα. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3 15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 2 20 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ 6-9 35 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 7 (επίσημα) 50 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ VIP 150 ΕΥΡΩ

Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών».



Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: