Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Πήρε την πρόκριση στο Μόναχο η Μπορντό



Δ.Μ.

Η Μπορντό κέρδισε με 2-0 την Μπάγερν στο Μόναχο και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16" της διοργάνωσης, ενώ η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Μπάγερν - Μπορντό 0-2

Σκόρερ: 37' Γκουρκούφ, 90' Σαμάκ
Γήπεδο: "Αλιάνζ Αρίνα", Μόναχο
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Ο Ουέντελ στο 37' εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ στην πλάτη της άμυνας των Βαυαρών, ο Γιοάν Γκουρκούφ κινήθηκε σωστά και στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπουτ τον οποίο νίκησε με κεφαλιά στην κλειστή γωνία.

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να πάρει έστω την ισοπαλία, ενώ οι Γάλλοι πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα με τον Μαρουάν Σαμάκ στο 90' και εξασφάλισαν την πρόκριση, καθώς έχουν 6 βαθμούς περισσότερους από τους Βαυαρούς που είναι στην 3η θέση.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπουτ, Λαμ, Ντεμιτσέλις, Μπάντστουρμπερ, Μπράαφχαϊντ (59' Μάριο Γκόμεζ), Φαν Μπόμελ, Τίμοστσουκ, Σβαϊνστάιγκερ, Πράνιτς, Κλόζε (46' Ρόμπεν), Τόνι.
ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Σαλμέ, Σιανί, Πλανούς, Τρεμουλινάς, Αλού Ντιαρά, Πλάσιλ (84' Σανέ), Ουέντελ (68' Ζουσιέ), Φερνάντο, Γκουρκούφ, Σαμάκ.

Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 0-1

Σκόρερ: 45'+2 Καμορανέσι
Γήπεδο: "Ραμάτ Γκαν Στάντιουμ", Ραμάτ Γκαν
Διαιτητής: Τέριε Χάουγκε (Νορβηγία)

Ένα τέρμα του Μάουρο Καμορανέσι ήταν αρκετό για την Γιουβέντους να κερδίσει την Μακάμπι Χάιφα για δεύτερη φορά και να φτάσει τους 8 βαθμούς.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι Ιταλοί το πρώτο ημίχρονο στο Ραμάτ Γκαν. Ο Μαρτίν Κάσερες έβγαλε την σέντρα από δεξιά έπειτα από μπαλιά του Ντιέγκο και ο Καμορανέσι με σουτ στην κίνησε άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Νταβίντοβιτς, Μεσουμάρ, Τεϊξέιρα, Κεϊνάν, Μασιλέλα, Μποκόλι (71' Ζαγκουρί), Κούλμα (46' Γκαντίρ), Κατάν, Οσμάν, Ντβαλισβίλι (46' Ραφαέλοφ), Άρμπεϊτμαν.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μαρτίν Κάσερες, Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Γκρόσο, Φελίπε Μέλο, Πόουλσεν, Καμορανέσι, Τιάγκο (60' Ντε Τσέλιε), Ντιέγκο, Αμάουρι (84' Τρεζεγκέ).

H βαθμολογία

1. Μπορντό 10 (6-2)
2. Γιουβέντους 8 (3-1)
3. Μπάγερν 4 (4-4)
4. Μακάμπι Χ. 0 (0-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: