Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Καβάλα:«Χρυσώνει» τους παίκτες για νίκες


Ο πρόεδρος της Καβάλας Μάκης Ψωμιάδης, αναμένεται να ανακοινώσει μεγάλο πριμ στους παίκτες της ομάδας του σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν τη νίκη? στην προσεχή αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η μέθοδος του ισχυρού άνδρα των «αργοναυτών», με την οποία δελεάζει τους παίκτες του προκειμένου να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο γήπεδο, φαίνεται ότι αποδίδει «καρπούς». Ο σύλλογος της Μακεδονίας έχει προκαλέσει αίσθηση με την καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει κατά την επιστροφή του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια, από τη στιγμή που η Καβάλα έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη Super League, ο Ψωμιάδης έχει μοιράσει στους παίκτες του ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ.

Στον αγωνιστικό τομέα, «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν τον δύσκολο αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη κάνουν οι Γουίλσον Ορούμα και Νίκος Σουλτανίδης.

Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάση και συνιστάται προσοχή από το ιατρικό τιμ, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος η ζημιά να γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν αγωνιστούν δίχως να είναι πλήρως έτοιμοι. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι και οι δύο θα τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα.

Αντιθέτως, ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από την πλευρά του Μανώλη Ψωμά, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και εκτός από τις προπονήσεις, θα επιστρέψει -πιθανότατα- και στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: