Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ματέους: Συμφώνησε με Περού;


Μπορεί ο Λόταρ Ματέους να μην συμφώνησε με τη Ρασίνγκ για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αργεντινή, αλλά φαίνεται πως η επιθυμία του είναι να μετακομίσει στη Λατινική Αμερική. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός ξεκίνησε συζητήσεις με την ομοσπονδία του Περού για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Ματεόυς είχε φτάσει μία ανάσα από το να αναλάβει τη Ρασίνγκ Κλουμπ της Αργεντινής, και μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου είχε ανακοινώσει την πρόσληψή του, για να χαλάσει τελικά η συμφωνία, λόγω της συντρόφου του άλλοτε αρχηγού των "πάντσερ".

Ο ίδιος όμως, τώρα φέρεται θετικός στο να συνεχίσει τη καριέρα του στη Λατινική Αμερική κι έχει βάλει στο μάτι τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού. Ο εκπρόσωπος του Ματέους αναφερόμενος στις φήμες αυτές τόνισε: "Ο Λόταρ είναι επαγγελματίας και κάποια ημέρα θα γίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας. Ελπίζουμε βέβαια πρώτα να γίνει του Περού".

Το Περού απογοήτευσε στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής τερματίζοντας στη τελευταία θέση και η ομοσπονδία της χώρας επιθυμεί να φέρει έναν γνωστό προπονητή που θα επαναφέρει την ομάδα ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: