Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΛ: Προφορική συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Βιέρα



Σε προφορική συμφωνία με τον πρώην τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ Σεμπάστιαν Βιέρα ήρθε η ομάδα της ΑΕΛ, με τον ίδιο να δηλώνει κατά την άφιξη του στην Λάρισα πως θέλει να παραμείνει στην χώρα μας για πολλά χρόνια.

Η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ ξεκίνησε δυο μήνες νωρίτερα, καθώς η ομάδα του Κάμπου συμφώνησε προφορικά με τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Βιέρα, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας την Τρίτη το απόγευμα.

Ο 25χρονος πορτιέρο μπορεί να είναι νέος ακόμα, όμως έχει κάνει σπουδαία καριέρα μέχρι στιγμής. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νασιονάλ, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν κάτω από τα δοκάρια της Βιγιαρεάλ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 75 εμφανίσεις.

"Την Τετάρτη οι υπογραφές"

"Ήρθα στην ΑΕΛ γιατί πιστεύω πως είναι και ομάδα με την οποία μπορώ να πετύχω τους στόχους μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε κάνει μια προφορική συμφωνία η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη", ήταν τα πρώτα λόγια του Βιέρα. ¨

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην άμυνα, ενώ ίσως ακολουθήσουν από τώρα κάποιες αποδεσμεύσεις παικτών που δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: