Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Κανένα ενδιαφέρον για Καστρομάν


Ο Λούκας Καστρομάν με τη φανέλα της Ρασίνγκ Ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή και συγκεκριμένα, ο Λούκας Καστρομάν, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δημοσίευμα της "OLE" αναφέρει το ενδιαφέρον του "δικεφάλου" για να τον αποκτήσει. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε προταθεί και τον Αρη, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει συζητήσει με τον Σάντος, αλλά δεν είναι αποφασισμένος να φύγει από την πατρίδα του, λόγω του μικρού του παιδιού.

Στον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο της Ρασίνγκ που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες της Λάτσιο, της Μπόκα Τζούνιορς και της εθνικής Αργεντινής (!), όπως άλλωστε δεν αναφέρουν κουβέντα για τον Βορονίν και το σενάριο απόκτησής του.

Κατά τα άλλα, ο Βρύζας αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη και πάλι στον Ζαγοράκη. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τα διοικητικά του δικεφάλου και ενώ διανύουμε μια περίοδο μετάβασης αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις επί του προκειμένου θέματος.

Όλες οι εξελίξεις αναμένονται στις αρχές του χρόνου και η οριστικοποίηση στις 9 Ιανουαρίου όταν θα ανανεωθεί η διοίκηση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: