Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Σκέφτονται Παπαδόπουλο και στην Τρίπολη


Από την παρουσίαση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ Την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου σκέφτονται και στην Τρίπολη. Οι παράγοντες του Αστέρα, αλλά και η τεχνική ηγεσία, σαφώς και θα ήθελαν τον έμπειρο παίκτη στις τάξεις της ομάδας. Ομως αναγνωρίζουν ότι δύσκολα θα καταφέρουν να τον πείσουν να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Βέβαια η πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και η τέταρτη θέση στην βαθμολογία, ίσως και να αποτελούν τελικά κίνητρο για να δεχτεί ο Παπαδόπουλος να συνεχίσει στην Τρίπολη.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία του Αστέρα επισκέφθηκε την Τρίτη το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε για την κίνηση αυτή: "Θέλαμε σήμερα να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και πραγματικά νιώσαμε και εμείς όμορφα, προσφέροντας συμβολικά δώρα προκειμένου να νιώσουν καλύτερα αυτές τις Αγιες ημέρες. Τους ευχηθήκαμε να είναι γεροί και ότι καλύτερο επιθυμούν. Θέλουμε να καθιερωθεί ως μία ομάδα που θα τη σέβονται και θα την υπολογίζουν οι πάντες, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Εμείς σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη".

Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νίκος Αναστασόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Βαγγέλης Καούνος, εκπροσώπησαν τους συμπαίκτες τους, σε μία ακόμα κοινωνική εκδήλωση της ομάδας της Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: