Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αποφασίζει ο Κωφίδης


Ο Σάββας Κωφίδης στον πάγκο του Ηρακλή.... Η μέρα που ο Σάββας Κωφίδης θα έπαιρνε την οριστική του απόφαση για το μέλλον των δύο Βραζιλιάνων που δοκιμάζονται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στις Εγκαταστάσεις της Μίκρας, υποτίθεται ότι είναι η σημερινή, αλλά, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει σχηματίσει άποψη τόσο για τον Ντούγκλας Τούτσε, όσο και για τον Έβερτον, παρότι δεν μπόρεσε να τεστάρει τις δυνατότητες τους μέσα από κάποιο φιλικό. Ήταν προγραμματισμένο ένα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε στην πόλη.

Πάντως, ο προπονητής του «Γηραιού» θα ζητήσει και τη γνώμη του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Πουρσανίδη, αλλά και του άμεσου συνεργάτη του, Γρηγόρη Τσινού, ώστε να καταλήξει. Ο Έβερτον που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχει δείξει καλύτερα στοιχεία σε σχέση με τον δεξιό μπακ, Ντούγκλας, αλλά και οι δυο περιπτώσεις μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο.

Επίσης, ο Σάββας Κωφίδης αποφάσισε σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Γιαννούλης και Γιάκομπ. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννούλης δεν θα αγωνιστεί στον επικείμενο αγώνα με τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο, ανήμερα των Θεοφανείων, ενώ ο Βικτοράς Γιάκομπ δηλώθηκε να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ (εντός) και τη Λάρισα (εκτός).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΣΤΕΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ Κ ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΑ...ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!