Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Στο στόχαστρο του Άρη ο Φυτανίδης

Στο στόχαστρο του Άρη ο Φυτανίδης

Στο επίκεντρο την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται οι μεταγραφές. Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση του έμψυχου υλικού, μελετώντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προέρχονται τόσο από την ευρωπαϊκή αγορά, όσο και από αυτήν της Λατινικής Αμερικής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, ότι περιορίζονται μόνο στις παραπάνω. Αντιθέτως, έχουν ρίξει τα «δίχτυα» τους και στην εγχώρια αγορά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς φέρεται να ενδιαφέρονται ή καλύτερα συνεχίζουν να ενδιαφέρονται έντονα για τον Σωκράτη Φυτανίδη. Και λέμε συνεχίζουν, γιατί και το περασμένο καλοκαίρι κινήθηκαν για την απόκτηση του. Στη παρούσα φάση όμως, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση στο «συγκρότημα» της Αρκαδίας. Ότι συζητήσεις έχουν γίνει είναι φιλολογικές και πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο συνεδριάσεων της superleague μεταξύ των ιθυνόντων των δύο ομάδων.

«Πολυεργαλείο»

Το θετικό στη περίπτωση του 25χρονου σέντερ μπακ είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και ως κεντρικός χαφ. Με λίγα λόγια λοιπόν, μπορεί να χρησιμεύσει ως «πολυεργαλείο» στα χέρια του οποιοδήποτε προπονητή και πόσο μάλιστα στον Άρη, όπου αντιμετωπίζει κενά στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Αστέρας απέρριψε το καλοκαίρι δύο προτάσεις

Από την άλλη όμως υπάρχει και ένα αρνητικό στη περίπτωση του. Αυτό ακούει στο όνομα του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο ο Φυταντίδης συνδέεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2010. Το «συγκρότημα» της Αρκαδίας μάλιστα είχε απορρίψει το περασμένο καλοκαίρι δύο προτάσεις του Άρη για τον 25χρονο αμυντικό. Η πρώτη ήταν καθαρά οικονομικού περιεχομένου, ενώ η δεύτερη πέρα από βελτιωμένη οικονομικά περιλάμβανε και ποδοσφαιριστή(Σιστόν ή Φελίπε) για αντάλλαγμα. Ωστόσο ο Αστέρας είπε «όχι» και τις δύο φορές, ζητώντας ένα υπερβολικό ποσό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ο Σωκράτης θέλει

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμεί να «μετακομίσει» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Πέρα του ότι κατάγεται από τα Κουφάλια, φιλοδοξία του είναι να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη. Στη περίπτωση λοιπόν που τα βρουν οι δύο ομάδες, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ανηφορίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, με την διαφορά αυτή την φορά ότι θα εγκατασταθεί προς Χαριλάου μεριά.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: