Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Τρεις παίκτες θέλει ο Κούπερ


O Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου... Προτεραιότητα σε έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στα άκρα και θα δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα, δίνει ο Κούπερ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για τον Αργεντινό τεχνικό του Αρη, που αναμένεται να καταλήξει σύντομα, αν δεν έχει καταλήξει ήδη, σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Ο Κοπύπερ είναι αποφασισμένος να αποκτηθούν έως τρεις ποδοσφαιριστές, σε διαφορετικές θέσεις. Για τους άλλους δύο, υπάρχει μέριμνα για έναν επιθετικό και ενδεχομένως έναν ακόμη που θα αγωνίζεται στην άμυνα.



Ειδικό πρόγραμμα
Ο Κούπερ είπε στους ποδοσφαιριστές να προσέξουν τόσο τη φυσική τους κατάσταση όσο και τη διατροφή τους. Σε κάθε έναν από τους "κιτρινόμαυρους" παρέδωσε ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα για να μην πάρουν περιττά κιλά και για να διατηρηθούν σε κατάσταση ετοιμότητας.

Στις 27 Δεκεμβρίου όρισε την επιστροφή στις προπονήσεις και ο αγώνα με τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιανουαρίου, οπότε και θα ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία.

Ειδικό πρόγραμμα παρέδωσε και στον Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός μέσος θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη, με τον Κούπερ να του δίνει ένα ειδικό πρόγραμμα, ώστε δουλεύοντας μόνος του αυτές τις μέρες να είναι έτοιμος από αγωνιστικής άποψης για την επιστροφή του.

Η γενική συνέλευση
Διαδικαστικού καθαρά χαρακτήρα ήταν η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Εγκρίθηκε τόσο ο οικονομικός όσο και ο διοικητικός απολογισμός. Περισσότερα βέβαια, γύρω από τον μέχρι στιγμής απολογισμό των πεπραγμένων αναμένεται να ειπωθούν στη γενική συνέλευση της Λέσχης, η οποία προβλέπεται να γίνει στις αρχές του νέου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: