Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ξύπνησε αργά ο Άρης και ήττα 2-1 στην Ξάνθη

Ξύπνησε αργά ο Άρης και ήττα 2-1 στην Ξάνθη

Ο Άρης ξύπνησε αργά και η καλή του απόδοση στο τελευταίο 30λεπτο δεν έφτανε για την ανατροπή μετά το κακό πρώτο ημίχρονο όταν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, με τον Τζόνσον να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη για την 20η αγωνιστική της SUPER LEAGUE. Ο Φρέντι Αντού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 93ο λεπτό για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 12ο λεπτό ο Κάλβο προσπάθησε να… κρεμάσει τον Γκσπούρνινγκ με την μπάλα να περνάει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ξάνθης.
Στο 15ο η Ξάνθη ανοίγει το σκορ με σουτ του Μαρσελινιο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σηφάκη.
Στο 17ο λεπτό ο Πρίττας απειλεί με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιόχή με την μπάλα να περνάει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Ξάνθης.

Στο 35ο λεπτό ο Πόι κάνει μία παράλληλη σέντρα και ο Έλινγκτον με κεφαλιά από την μικρή περιοχή κάνει το 2-0.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
Στο 49ο λεπτό ο Κάμπορα βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να αποκρούει το σουτ.
Στο 57ο λεπτό ο Έλινγκτον απειλεί με κεφαλιά από την μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.
Αποβάλλεται ο Βάλλας με δεύτερη κίτρινη μετά από φάουλ στον Αντού στο 80ο λεπτό.
Στο 90ο λεπτό ο Αντού βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Τζόνσον, που περνά τον Γκσπούρνινγκ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 94ο λεπτό ο Αραβίδης σεντράρει, ο Τζόνσον πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Αντού που από πλάγια θέση σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ.
Διαιτητής: Τάσος Κάκκος (Κέρκυρας)
Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Κιντάνα (88ο Βασιλακάκης), Στίνγκα, Ελινγκτον, Πόι (82ο Σταθάκης), Βάλλας, Λέιτε (74ο Λουτσιάνο)
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Κάλβο (65ο Αντού), Νάτσο Γκαρσία, Κόκε (70ο Τζόνσον), Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Ρονάλντο, Κάμπορα, Χαβίτο (76ο Αραβίδης), Πρίττας

Δεν υπάρχουν σχόλια: