Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο Πανθρακικός νίκησε μετά από 322 μέρες!


Ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς Οσοι έλεγαν ότι ο τραυματισμός του Φίλιπ Αρσενίεβιτς στην αρχή της σεζόν ήταν καθοριστικός για την πορεία του Πανθρακικού δικαιώθηκαν στην Κομοτηνή. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στο 86' πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σόλο από το κέντρο του γηπέδου και χάρισε την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν στον Πανθρακικό.
Η ομάδα της Κομοτηνής είχε να κερδίσει 322 μέρες, από τις 15 Μαρτίου 2009, όταν είχε επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 2-1.
Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, προηγήθηκε από τις αμυντικές αδυναμίες του Πανθρακικού και έδειξε ότι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη.

Στα διακά όμως ο Πανθρακικός βελτιώθηκε και ισοφάρισε γρήγορα. Το δεύτερο όμως γκολ του Εργοτέλη φάνηκε να απογοητεύει τους γηπεδούχους, αλλά αυτό κράτησε μόνο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Τα λάθη των αμυντικών του Εργοτέλη και η ατυχής έμπνευση του Καραγεωργίου να βάλει τον Ρομάνο δεξιά, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.
Με τον Μπελέκ, τον Παπουλή και τον Ρομπέρ να κινούνται γρήγορα, ήλθε η ισοφάριση, από λάθος του Ζούνιορ και ολιγωρία της άμυνας.

Και αντί να πιέσει ο Εργοτέλης, που οι βαθμοί θα του ήταν πιο χρήσιμοι, η είσοδος του Φιλίπ Αρσενίεβιτς έφερε μεγαλύτερο πανικό στην άμυνα του Εργοτέλη. Με αποτέλεσμα να έλθει το 3-2 με την εκπληκτική ενέργεια του Σέρβου στο 86'. Βέβαια δύο λεπτά νωρίτερα, ο Ρόκα είχε κρατήσει το 2-2 με σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Λεάλ σε αντεπίθεση.

Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Στάυρος Μάνταλος (Αθήνα)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα - Κανωτίδης (46' Παπαδόπουλος), Μετεντζίδης, Ιασωνίδης Σακελλαρίου - Παπουλής (87' Μπαχαρίδης), Λόπες, Μαρσέλο Γκοϊανίρα, Ρομπέρ - Καζάκης (56' Αρσενίεβιτς), Μπελέκ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόσα - Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Γελαδάρης - Λεάλ, Μπαλάφας (54' Ρομάνο), Ζούνιορ, Ορφανός - Μπούντιμιρ, Τσεσνάουσκις (75' Κοιλιάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: