Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ετοιμάζει διπλό χτύπημα


Κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο Ηρακλής, μετά τις προσθήκες των Μάρα, Φερνάντες, Μάρκες και Κομπαγιάσι στο ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον εξάμηνο δανεισμό του Μέξερ. Ο 22χρονος στόπερ αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής Μοζαμβικανός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του και έχει 12 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, ενώ αγωνίστηκε στο Κόπα Άφρικα. Ο Μέξερ αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Σπόρτινγκ, η οποία τον παραχώρησε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η συνδρομή του γνωστού μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι.

Εν τω μεταξύ, οι συζητήσεις του Γιόσεφ Μπουμπένκο με τον Ράντοσλαβ Ζαμπάβνικ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο 29χρονος ανασταλτικός χαφ αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Ηρακλή και η διοίκηση αισιοδοξεί ότι με την απόκτησή του θα ολοκληρωθούν και οι κινήσεις της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Σλοβένος έχει 41 συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Ζίλινα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Σπάρτα Πράγας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι.

Κοβαλέφσκι: «Εξαντλήθηκε η υπομονή»

Στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Ηρακλή στάθηκε ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Sport Express».«Εκανα μεγάλη υπομονή με τα οικονομικά προβλήματα, αλλά κάποτε αυτή εξαντλήθηκε», ανέφερε αρχικά ο νέος τερματοφύλακας της Σιμπίρ και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να στείλω ένα γράμμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να γνωστοποιήσω την κατάστασή μου και μόλις λίγα λεπτά πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης με πήραν οι άνθρωποι του συλλόγου και φάνηκαν πρόθυμοι να φτάσουμε σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου».

* Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ζήτησε χθες το βράδυ από τη διοίκηση του Ηρακλή να μείνει ελεύθερος. Οι λόγοι που οδήγησαν τον χρονο αμνυτικό να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση είναι η παρουσία του Λέκι, η επικείμενη απόκτηση του Μέξερ και το γεγονός ότι έχει πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παπαζαχαρίας να γίνει παίκτης του Άρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: