Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Βιτόλο: "Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες"


Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε για τη χθεσινή αγχώδη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου και το αμυντικό ρεκόρ της ομάδας του.

Ο Ισπανός μέσος παραδέχτηκε ότι ο Δικέφαλος δεν έπαιξε καλά αλλά τόνισε: "Οι μεγάλες ομάδες ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά παίρνουν την νίκη".Όσο για το ρεκόρ της άμυνας του Δικεφάλου που μετρά 8 σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα και εννιά μαζί με αυτό του Κυπέλλου στις Σέρρες είπε: "Θέλουμε να μεγαλώσουμε και άλλο αυτό το ρεκόρ. Να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται".
Κοντρέρας: "Ταλαιπωρηθήκαμε"
Ο Πάμπλο Κοντρέρας με την σειρά του μίλησε για την αντίσταση του Ατρομήτου: "Μας ταλαιπώρησε για 90 λεπτά ο Ατρόμητος αλλά σημασία έχει ότι πήραμε την νίκη. Σίγουρα θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες και ταυτόχρονα να διασκεδάζουμε τους φιλάθλους μας με το καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν μπορέσαμε να το κάνουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε".
Παπάζογλου: "Ιδιαίτερο το γκολ στην Τούμπα"
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ χθες εναντίον του Ατρομήτου, ο Θανάσης Παπάζογλου, σχολίασε για την νίκη της ομάδας του: "Ήταν μοναδικό συναίσθημα γιατί η ομάδα και εγώ χρειαζόμασταν το γκολ. Σημασία έχει που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό κρατάμε.Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη, όμως αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πίστευα ότι θα μπω. Αν έμπαινε βέβαια γκολ πριν την αλλαγή προφανώς δεν θα περνούσα στο γήπεδο. Εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα έτσι μπήκα εγώ και η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε τώρα το παιχνίδι κυπέλλου. Μακάρι και στα Γιάννινα να πετύχω κάποιο γκολ. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με στήριξαν".Για τα συνεχόμενα ματς που έρχονται τόνισε: "Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει όμως να ανταποκριθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: