Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ: Προς της εξόδου ο Πίτου


Φουντώνουν οι φήμες για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Πίτου Γκαρσία από τον Άρη. Ύστερα από τον νέο αποκλεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από την αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει πολύ πιθανό. Όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικέων ο 27χρονος παίκτης είχε θέση βασικού, αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή του. Η απόκτηση του Φρέντι Αντού τον φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού πλέον αποτελεί τρίτη επιλογή του προπονητή του. Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται από προχθές ο εκπρόσωπος του Πίτου, ο οποίος θα συζητήσει με τη διοίκηση του Άρη είτε τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι σε κάποια ομάδα είτε την παραχώρησή του με ελεύθερη μεταγραφή. Ενδιαφέρον για τον Αργεντινό έχει εκδηλώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο περιθώριο των συζητήσεων που έγινε για την υπόθεση του Ρόβα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,ο Κούπερ θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τον Άρη στο σημερινό (14:30, ΝΕΤ) παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης και στη άμυνα θα παίξουν, από δεξιά προς αριστερά, οι Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο και Αράνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας με τον Νάτσο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια Κάλβο και Χαβίτο (ή Αραβίδης). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κόκε και ο Κάμπορα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Κουλουχέρης, Λαμπριάκος, Τζόνσον, Αντου, Βανγκέλι και Αγτζίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντες, Ντέιλι, ο τιμωρημένος Ναφτί και οι Γραικός, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

* Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο Αρης απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μάλαγα, ύψους 350.000 ευρώ για τον δανεισμό του Τόνι Κάλβο μέχρι το καλοκαίρι, επειδή θεώρησε μικρό το ποσό. Αν ο 23χρονος παίκτης συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι η Μάλαγα να επιστρέψει, καταθέτοντας αυτή τη φορά επίσημη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: