Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σισέ: Θα... εκραγώ

Εχει... θυμώσει που ο Ραϊμόν Ντομενέκ δεν τον καλεί στην Εθνική Γαλλίας και την... πληρώνουν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού που βγαίνουν στο διάβα του. Ο Τζιμπρίλ Σισέ βγάζει... οργή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αυτό δήλωσε και στο Canal +.

"Εχω μέσα μου πλέον πιο μεγάλη οργή και λύσσα πάντα με την καλή έννοια. Περιμένετε να δείτε τι θα κάνω το επόμενο δίμηνο. Θα εκραγώ. Εχω πλέον την πείνα του αρρώστου. Το τέλος της διαδρομής για εμένα δεν είναι το φιλικό με την Ισπανία αλλά τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μην ξεγράφετε τον Τζιμπρίλ. Περιμένετε λίγο ακόμα και θα με θυμηθείτε", τόνισε ο φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του Ραϊμόν Ντομενέκ τονίζοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αλλά θα τα δώσει όλα στο επόμενο δίμηνο, προκειμένου να τον πείσει να τον καλέσει στο Μουντιάλ: "Με τα όσα είπε ο Ντομενέκ φαίνεται ότι με πιστεύει μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Η δουλειά που έχω κάνει πιστεύω ότι θα δικαιωθεί. Και δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να τα παρατήσω, αλλά να συνεχίσω με μεγαλύτερη ορμή. Εχω μπροστά μου δύο μήνες ακόμα και θα παλέψω σκληρά".

Ο άσος του τριφυλλιού, εξάλλου, μιλώντας σε συμπατριώτες δημοσιογράφους μετά το ματς της Ρώμης ξέσπασε εναντίον του Ντομενέκ, λέγοντας: "Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι αηδίασα διότι θεωρούσα ότι είχα κάνει καλή δουλειά για να μπορώ, τουλάχιστον, να δοκιμαστώ στην Εθνική. Η απάντηση μου ήταν αυτό που έκανα στο γήπεδο. Ελπίζω να δουν κάποιοι την εμφάνισή μου".

France Football: Είναι ποτέ δυνατόν Ντομενέκ;
Την ίδια ώρα το έγκριτο γαλλικό περιοδικό France Football αναφέρεται με επικριτικά σχόλια για την απόφαση του Ραϊμόν Ντομενέκ να μην καλέσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Εθνική Γαλλίας, αλλά να πάρει τον παίκτη της Νις, Λόικ Ρεμί. Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα: "Θεωρητικά η επιλογή του Λοικ Ρεμί της Νις αντί του Σισέ δείχνει ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει να ελπίζει σε πολλά. Είναι όμως ποτέ δυνατόν ο Ντομενέκ να καλεί τον Ρεμί με μία μόλις συμμετοχή στους τρικολόρ και με πεσμένο ηθικό από τις εφετινές του εμφανίσεις με τη Νις και να μην καλεί τον Σισέ με 23 γκολ στη διάρκεια της εφετινής σεζόν και με μεγάλη εμπειρία στο στρατόπεδο των μπλε με τις 37 προηγούμενες συμμετοχές του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: