Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πάμπλο Γκαρσία: «Βραβείο για τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία βραβεύτηκε σήμερα από τον Μιχάλη Λεοντιάδη για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο! Ο κ. Λεοντιάδης ήταν αυτός που πήρε πρώτος το λόγο δίνοντας συγχαρητήρια στον Ουρουγουανό για το γκολ που πέτυχε. «Πάντα τέτοια» ευχήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του δικεφάλου στον Πάμπλο Γκαρσία που καταχειροκροτήθηκε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Αισθάνομαι ότι είναι για όλο τον κόσμο και τις συμπαίκτες μου. Το σημαντικό από την αγωνιστική αυτή είναι η νίκη. Ευχαριστώ τον κ. Λεοντιάδη αλλά και όλο τον κόσμο που με ψήφισε».

Για το αν ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας του, ο Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Αυτό το γκολ θα το θυμάμαι σίγουρα γιατί δεν έχω βάλει και πολλά. Το σημαντικό είναι ότι υπήρχε τόσος κόσμος στο γήπεδο και ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Ουρουγουανός υπογράμμισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε και πρέπει να έχουμε την ίδια όρεξη για να συνεχίσουμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην Ξάνθη τόνισε: «Δεν έπρεπε να γίνονται τέτοια στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίσουμε όμως για τον κόσμο και για εμάς και να συνεχίσουμε έτσι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: