Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής-Κόλλησε και του Παντελή

Ο Ανδρέας Παντελή Η περίπτωση της εμπλοκής του Ανδρέα Παντελή, με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Ηρακλής οδηγείται σε "ναυάγιο". Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσπάθεια προσέγγισης των δύο πλευρών έχει "κολλήσει". Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Κύπριος επιχειρηματίας δεν θα εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι δυο πλευρές μπορεί να έδωσαν τα χέρια την προηγούμενη Τετάρτη, όμως, δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια... Το θέμα έχει να κάνει με τις εγγυητικές που απαίτησε η πλευρά του Ρέμου και από ότι φαίνεται, ο Παντελή δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει προκειμένου να σφραγίσουν όσα συμφώνησαν πριν από μερικές μέρες.

Η ΕΠΟ προσκάλεσε τον Απόστολο Βέλλιο στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τον φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αυστρίας, στην Αθήνα (02/03). Ο παίκτης θα αναχωρήσει από την 01/03 και θα επιστρέψει στις 02/03.

Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκάλεσε τον Χάμελς Χότζα στην Εθνική Ελπίδων της χώρας για φιλικό αγώνα στις 03/03. Ο παίκτης θα αναχωρήσει από τις 28/02 και θα επιστρέψει στις 04/03.

Δεν υπάρχουν σχόλια: