Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τζόνσον:"Όνειρο η συμμετοχή στο Μουντιάλ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο διεθνής με τις ΗΠΑ επιθετικός του Άρη, Έντι Τζόνσον, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 στάθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ όπως ακόμα και την συνέχεια της χρονιάς μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τον συμπαίκτη του Χαβιέρ Κάμπορα αλλά και το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Σχετικά με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα του Άρη εδώ και περίπου ένα μήνα τόνισε: "Νομίζω ότι νιώθω πολύ άνετα. Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα θερμά. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη και νιώθω άνετα στο νέο μου περιβάλλον".

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του που αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της Φούλαμ σημείωσε: "Είμαι καλά στον ΑΡΗ. Έπαιξα 90 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ αν έμπαιναν και οι ευκαιρίες θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Για να έχω καλύτερη απόδοση και συνέχεια στην αγωνιστική μου παρουσία θα πρέπει να αγωνίζομαι όσο περισσότερο γίνεται. Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση μου ανεβαίνει συνεχώς".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κάλεσμά του από το εθνικό του συγκρότημα με κίνητρο το μουντιάλ του καλοκαιριού στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής υπογράμμισε: "Είναι όνειρο να εκπροσωπείς την εθνική σου ομάδα πόσο μάλλον να παίξεις στο μουντιάλ. Όταν με ζήτησε ο Άρης, ένας από τους λόγους που ήρθα είναι ότι θα είχα την ευκαιρία να έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Οι πιθανότητες να είμαι στην εθνική της χώρας μου δεν είναι πολλές αλλά δεν είναι και λίγες".

Για το αν υπάρχει «ταβάνι» σχετικά με το σκοράρισμα του είπε: "Θα είμαι ικανοποιημένος αν καταφέρω να πετύχω οκτώ με δέκα γκολ. Θέλω να πω ότι ο Κάμπορα κάνει φοβερή δουλειά και μας κρατάει στη θέση που βρισκόμαστε. Βέβαια όλα τα παιδιά κάνουν την δουλειά τους. Εγώ εύχομαι να τον βοηθήσω στο σκοράρισμα με τη σειρά μου".

Αναφορικά με τον προπονητή της ομάδος, Έκτορ Ραούλ Κούπερ δήλωσε: "Είναι ευλογία να δουλεύεις με αυτόν τον προπονητή. Είναι πολύ γνωστός προπονητής με βαρύ βιογραφικό. Πάντα θαύμαζα το λάτιν στιλ ποδοσφαίρου. Οι συμβουλές που δέχομαι από τον κ. Κούπερ έχουν να κάνουν περισσότερο με θέματα τακτικής όπως το πως πρέπει να κινούμαι και τι πρέπει να κάνει ένα επιθετικός γενικότερα".

Για την πρώτη του αντίδραση όταν έπαιξε μπροστά στους οπαδούς του Άρη επισήμανε: "Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα πριν παίξω για πρώτη φορά γιατί είχα παρακολουθήσει αγώνες εδώ, είναι το πόσο θερμοί ήταν. Αλλά το να αγωνίζεσαι μπροστά σε αυτό το κοινό είναι από τα συναισθήματα που θα θυμάμαι αναμφίβολα για πάντα στην καριέρα μου".

Σχετικά με το πόσο τον διευκολύνει η παρουσία του Φρέντι Αντού στην ομάδα σχολίασε: "Κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μένα εδώ. Φυσικά με διευκολύνει το ότι κόσμος μιλά γενικά αγγλικά ο Φρέντι είναι φίλος και το ότι μπορώ να του μιλάω είναι πολύ σημαντικό για εμένα".

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Καβάλα τόνισε: "Ξέρω ότι είναι μια καλή ομάδα. Εμείς θέτουμε ψηλά τον πήχη. Το θέλει και η πόλη και οι οπαδοί μας να κατακτήσουμε το παιχνίδι. Πεινάμε όμως πολύ για το κύπελλο".

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του και αν θέλει να παραμείνει στον Άρη απήντησε: "Είναι πολύ ωραία εμπειρία να βρίσκομαι εδώ. Δεν ένιωσα τέτοιο καλωσόρισμα πουθενά. Ποιος ξέρει τι θα γίνει. Αν τα πας καλά είναι δύσκολο να φύγεις από μια ομάδα. Όμως είμαι παίκτης της Φούλαμ και αυτή θα αποφασίσει τι θα γίνει το καλοκαίρι", είπε και συμπλήρωσε: "αυτό που θέλω να πω είναι πως ‘’πεθαίνω’’ να σκοράρω μπροστά στους οπαδούς μας, το ονειρεύομαι κάθε βράδυ γιατί τους το χρωστάω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: