Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Super League: "Έβρεξε" πρόστιμα από την Πειθαρχική Επιτροπή


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

"Εβρεξε" πρόστιμα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα την Πέμπτη.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 27.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ηρακλής με 20.000 ευρώ για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ πρόστιμο 13.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ατρόμητο για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης όπως και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες μαζί με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ακόμη με 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ και με 8.000 ευρώ ο Εργοτέλης.

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις για την 23η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος, Γ.Σπανός ( Πρόεδρος ) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Γ.Σπανού : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον πρόεδρο κ. Γ.Σπανό την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά φιλάθλων «που έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού» στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης – ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς « την ευθύνη για τη συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλουμένη λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στη φιλοξενούμενη ομάδα.» : επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής, Α.Κολιάδης (διερμηνέας), Γ.Φανάρας ( εκπρόσωπος), Δ.Μαργαρίτης (μέλος ΔΣ) : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Α.Κολιάδη (διερμηνέα), Γ.Φανάρα ( εκπρόσωπο) και Δ.Μαργαρίτη (μέλος ΔΣ) : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής συνολική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλλει : α) Στον διερμηνέα κ. Α Κολιάδη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. β) Στον εκπρόσωπο κ. Γ.Φανάρα ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημέρες και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. γ) Στο μέλος ΔΣ κ. Δ.Μαργαρίτη την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 22η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-Κασναφέρης αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: