Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Απαντά" με πρόταση ανανέωσης η ΑΕΚ


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο πέτυχε το γκολ της νίκης της ΑΕΚ στην Τούμπα Η Ρουμπίν Καζάν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Αργεντινό φορ. Για αυτό το λόγο στις άμεσες προτεραιότητες της "Ενωσης" είναι να καθίσει στα τραπέζει με τον "Ζορό" και να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ο Μπλάνκο παρότι η ρωσική ομάδα αγωνίζεται στο Champions League, δεν φαίνεται πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο... κατεψυγμένο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι θετικός στο να παραμείνει στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο".

Πάντως η διοίκηση της Ρουμπίν Καζάν είναι αποφασισμένη να κάνει την κίνησή της. "Θέλουμε τον Μπλάνκο και θα κάνουμε μία προσπάθεια να τον πάρουμε. Ήδη υπάρχουν κάποιες κινήσεις από μέρους μας για την απόκτησή του", δήλωσε στο "Goal" ο τεχνικός διευθυντής της Ρούμπιν, Ανατόλι Αλίμοφ και πρόσθεσε: "Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή αίσθηση του γκολ. Δεν ξέρω αν ο παίκτης έχει πρόβλημα να έρθει στη Ρωσία. Τον έχουμε κοστολογήσει και πιστεύω πως το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ".

Τί γίνεται με Σκόκο και Τζιμπούρ
Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Σκόκο και Τζιμπούρ, όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο πώλησής τους είναι και το πλέον πιθανό. Για τον Σκόκο τα πράγματα είναι απλά. Ο Αργεντινός δεν θέλει να μείνει στο "δικέφαλο" και για αυτό το λόγο του έχει γίνει ξεκάθαρο πως αν μέχρι το καλοκαίρι δεν πει το "ναι" σε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με την "Ένωση" θα πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Απλά είναι τα πράγματα και για τον Τζιμπούρ, τον οποίο φέρεται να γλυκοκοιτάζει η Βόλφσμπουργκ. Στην ΑΕΚ περιμένουν τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, προκειμένου να τον πουλήσουν σε καλύτερη τιμή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, όσο και ο "υδραυλικός", δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2011...

Δεν υπάρχουν σχόλια: