Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Κοντά στην ομάδα ο Ρέμος


Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι καθοριστικός. Με μία νίκη ο Ηρακλής θα πάρει βαθιά ανάσα. Ο Αντώνης Ρέμος, σκοπεύει να επισκεφθεί την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο, παραμονή του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Δεν θα μιλήσει μόνο για το αγωνιστικό μέρος και τον ψυχολογικό τομέα, αλλά και για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα, όπως επίσης και για το θέμα των πληρωμών.

Αυτό είναι ένα μέρος από το μενού του Σαββατοκύριακου για τον Ηρακλή. Για το υπόλοιπο, υπεύθυνος είναι ο Γιόζεφ Μπουμπένκο που έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικά προβλήματα. Καταρχάς η περιπέτειά του με τις πτήσεις ολοκληρώθηκε και χθες ο προπονητής του Ηρακλή έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Τα άσχημα νέα για τον Ηρακλή αφορούν στον Ματίας Λέκι, που συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και έτσι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής. Ανησυχίες υπάρχουν όμως και για τον Βικτοράς Ιάκομπ, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και χθες έκανε θεραπεία. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμοι επίσης και οι Τούμα, Μπόσνιακ ενώ εξιτήριο πήρε ο Μάρκες και θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει.

Μια ευχάριστη είδηση είχε να κάνει με τον Ντάνι Φερνάντεζ καθώς η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας ειδοποίησε την ΠΑΕ Ηρακλής ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής τον έχει συμπεριλάβει στις προεπιλογές του για το παιχνίδι προετοιμασίας Πορτογαλία - Κίνα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου και ο Ντάνι Φερνάντεζ οφείλει να βρίσκεται στην πατρίδα του στις 1 Μαρτίου.

Τέλος, από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έγινε πράξη μια από τις επιθυμίες του "κυανόλευκου" κόσμου, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, στην προσπάθειά του να ενισχύσει την διάθεση, που έχει ο κόσμος μας να στηρίξει την ομάδα, ορίζει στην τιμή των 20 ευρώ το εισιτήριο της Θύρας 13 του Καυτανζογλείου για τους υπόλοιπους αγώνες της περιόδου 2009-2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια: