Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Στίνγκα: "Στην Θεσσαλονίκη η πρόκριση"


Ο Στίνγκα της Ξάνθης Με την τύχη τους τα είχαν την Πέμπτη οι άνθρωποι της Σκόντα Ξάνθης, που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έχασαν μέσα από τα χέρια τους την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Ρουμάνος Στίνγκα πάντως, φάνηκε αισιόδοξος για το παιχίδι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη.

"Ολοι στην ομάδα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με την τελική έκβαση του αγώνα. Είχαμε δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλοί σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο όπου στην δύναμη και την ψυχή βγήκαμε νικητές. Αυτό που έγινε χθες, όπως με ενημέρωσαν οι συμπαίκτες μου έγινε και στον αγώνα του πρώτου γύρου και ηττήθηκε η ομάδα", είπε αρχικά ο Ρουμάνος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δυστυχώς η τύχη, μας παίζει ένα παράξενο παιχνίδι, όμως στην ομάδα όλοι πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Εχουμε καλό κλίμα, είμαστε όλοι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και θα πάμε την άλλη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε αυτό που μας στέρησε χθες η τύχη".

Τέλος, μίλησε για το παιχνίδι με την Λάρισα για το πρωτάθλημα: "Στο μυαλό μας τώρα όμως έχουμε τον αγώνα του Σαββάτου. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για την νίκη της ομάδας μας".

Στον αγωνιστικό τομέα, η προπόνηση της Πέμπτης περιλάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Αρη. Ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση τουςκ, όμως παράλληλα τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Πέτρος Μάνδαλος που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. Για προληπτικούς λόγους ο Σπύρος Βάλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: