Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σάντος έκανε τις δοκιμές για το σχήμα


Ο Φερνάντο Σάντος στο παιχνίδι με τα Γιάννινα Έπαθε και μάλλον έμαθε ο Φερνάντο Σάντος που μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ, στο Κύπελλο, προετοιμάζει την ομάδα του για τον αντίστοιχο αγώνα ου πρωταθλήματος κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Η κακοκαιρία φαίνεται ότι βόλεψε τα πλάνα του αφού ο βαρύς αγωνιστικός χώρος θυμίζει σε πολλά το βούρκο των Ζωσιμάδων, όπου δεν παίζεται ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά, οι ποδοσφαιριστές επιδίδονται σε λασπομαχία.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σαββατιάτικο παιχνίδι στα Γιάννινα μπήκε στην τελική της ευθεία. Ο Σάντος έκανε τις δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει με δεδομένες ορισμένες απουσίες βασικών και ταυτόχρονα φαίνεται να προχωρά σε ορισμένες αλλαγές στην 11άδα.

Ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου τους τιμωρημένους Κοντρέρας και Βιτόλο. Από το αρχικό σχήμα οι Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου, οι οποίοι ήταν βασικοί στο ματς του Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα, μάλλον δεν θα ξεκινήσουν αυτή τη φορά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει στα πλάνα του τον Σορλέν στη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο, δίπλα στο Γκαρσία. Ο Σνάουτσνερ παίρνει τη θέση του Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξί μπακ εμπιστεύεται τον Αραμπατζή, κεντρικό αμυντικό δίδυμο το Μαλεζά με το Σαβίνι. Ο Τσιρίλο δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του. Μπροστά από τους Σορλέν και Γκαρσία τοποθετεί τον Ίβιτς, δεξιά από το Σέρβο τον Εντίνιο, αριστερά τον Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης το Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: