Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Νασούτι: "Να επιστρέψουμε στις επιτυχίες"


Ο Νασούτι ήταν ο λυτρωτής του Αρη Ο Κριστιάν Νασούτι μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό αγώνα με την ακριτική ομάδα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, όλοι οι παίκτες, ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, σε ένα τελείως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες μας. Τελικά το γκολ ήρθε στο τέλος και πιστεύω ότι το αξίζαμε στο παιχνίδι, δεν ήταν για να χάσει ο Αρης χθες, παίξαμε καλά, τα δώσαμε όλα και το αξίζαμε. Τώρα περιμένουμε τον επαναληπτικό και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε αρχικά.

Μιλώντας για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης είπε: "Είναι σίγουρα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι αυτό την Τετάρτης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε σε καλή μέρα. Αυτή την φορά μάλιστα θα έχουμε και τον κόσμο, που μας δίνει μεγάλη ώθηση, στο πλευρό μας. Οφείλουμε πάντως να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο, που είναι μια διοργάνωση με μεγάλη σημασία για μας"

Για την πορεία του Αρη στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τόνισε τα εξής: "Η ομάδα πήγαινε καλά, είχε ένα σερί νικών και σταθερή απόδοση, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο ώσπου ήρθαν αυτά τα 2 άτυχα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, κάναμε την προσπάθεια για να κερδίσουμε τους αγώνες αλλά δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Το πρωτάθλημα όμως είναι μακρύ και ελπίζω στην συνέχεια να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος κερδίζοντας βαθμούς ώστε να μην μας λείψουν αυτοί που χάθηκαν τώρα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που δεν είναι εύκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τελικά την νίκη και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχής και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. άλλωστε αμέσως μετά τον Εργοτέλη ακολουθεί και το παιχνίδι με την Ξάνθη, πρέπει λοιπόν να είμαστε απόλυτα σοβαροί πάντοτε".

Κλείνοντας, του ζητήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αρη και είπε τα εξής: "Αυτό που έχω να πω είναι όλοι στην ομάδα πιστεύουμε πολύ στον κόσμο μας και βλέπουμε πως είναι πάντα στο πλευρό μας, που θέλουμε και εμείς να μας πιστέψουν και αυτοί και έτσι όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: