Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς Γκαρσία στα Γιάννινα


Ο Πάμπλο Γκαρσία σε προσπάθεια του... Μετά τον Βιτόλο, νοκ άουτ από την πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, τέθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία! Ο Ουρουγουανός έχασε τη μητέρα του και φεύγει για την πατρίδα του προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία της. Η οικογένεια του "δικεφάλου" του Βορρά, βέβαια βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία που όπως γίνεται αντιληπτό ήταν συντετριμμένος.

Η αναγκαστική αυτή απουσία, υποχρεώνει τον Φερνάντο Σάντος να ανακατέψει την τράπουλα και να ψάξει να βρει λύσεις στην αποδυναμωμένη μεσαία του γραμμή. Λογικά λοιπόν ο Γιώργος Φωτάκης θα έχει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας δίπλα του τον Ολιβιέ Σορλέν. Στην αποστολή επιστρετεύτηκε και ο Βερόν, προκειμένου να υπέρχουν εναλλακτικές λύσεις...

Πέραν του Γκαρσία, απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Βιτόλο, Κοντρέρας, όπως και οι τραυματίες Φιλομένο και Τσιρίλο. Αντίθετα, κανονικά πήρε μέρος ο Eντίνιο και συμμετέχει στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος και αποτελείται από τους: Χαλκιά, Kρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Εντίνιο, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: