Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Πρόστιμα για Καβάλα και Αρη


Το σήμα της ΕΠΟ Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ανακοίνωσε την Πέμπτη τις αποφάσεις της, σχετικά με τους Αρη και Καβάλα για τα όσα έγιναν στα παιχνίδια τους με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Παράλληλα συζητήθηκε και η έφεση για την τιμωρία του Ολυμπιακού, που δεν κατέθεσαν όμως οι Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση για Αρη και Καβάλα, αναφέρει: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

1. Εκανε δεκτή την έφεση της αν. προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Δ. Παπαντωνοπούλου, κατά της υπ' αριθμ. 386/2009 απόφασης της ΠΕ/Super League και της ΠΑΕ Αρης και επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 8.000 ευρώ (αγώνας Αρης-Αστέρας Τρίπολης στις 12/12/2009).

2. Εκανε δεκτή την έφεση της αν. προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Δ. Παπαντωνοπούλου, κατά της υπ' αριθμ. 384/2009 απόφασης της ΠΕ/Super League και της ΠΑΕ Νέα Καβάλα και επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 12.000 ευρώ (αγώνας Νέα Καβάλα-ΠΑΟΚ στις 13/12/2009)".

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό τώρα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν καταθέσει έφεση για την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια στην Καβάλα. Αυτό όμως έγινε αυταπάγγελτα από την ΕΠΟ.

Πλέον στο λιμάνι θέλουν να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η ποινή τιμωρίας της έδρας τους και υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο και παρά την έφεση της ΕΠΟ αυτό δεν μεγάλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: