Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Όλα ανοικτά για το Κύπελλο


Το κλειστό του Ελληνικού Η συνάντηση της Αστυνομίας με ανθρώπους της ΕΟΚ αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου δεν έβγαλε κάποιο θέμα, παρά μόνο οριστικοποίησε την ώρα της διεξαγωγής του τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που πλέον θα γίνει σίγουρα στις 6:30μ.μ. της 20ης Φεβρουαρίου.

Οσο για τη... σύνθεση του κόσμου δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Η αστυνομία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο κλειστό του Ελληνικού το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να διαπιστώσει πόσο ασφαλές θα είναι να γίνει ο τελικός με μαθητές. Σε περίπτωση που δώσουν οι αρχές την έγκριση τους, τότε θα προχωρήσει η πρόταση που είχε συμφωνηθεί και στην πρώτη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ.

Από εκεί και πέρα, η ΕΟΚ παρουσίασε και δυο εναλλακτικές προτάσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η αστυνομία από την ασφάλεια που μπορεί να παράσχει το γήπεδο του Ελληνικού. Η πρώτη αφορούσε τη χορήγηση των εισιτηρίων στους κατόχους των ακριβών διαρκείας των ομάδων και η δεύτερη τη μεσολάβηση των "αιωνίων" για τη διανομή τους. Σε κάθε περίπτωση το εγχείρημα όμως μοιάζει ριψοκίνδυνο, αφού η πιθανότητα να βρεθούν ανάμεσα στους θεατές και χούλιγκανς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: