Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Μπήκε ο Βέρα, περιμένουν να πληρωθούν


Ο Μπουμπένκο στον πάγκο του Ηρακλή Ο Βέρα έκανε προπόνηση, οι παίκτες περιμένουν να εισπράξουν ότι τους υποσχέθηκε η διοίκηση και προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπουμπένκο αναζητεί οριστικό σχήμα μέσα από αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ποιο τελικά θα πάρουν το δρόμο για τη σέντρα. Σε αυτές τις γραμμές κινούνται όλα στον Ηρακλή.

Ο Φρέντι Βέρα μπήκε στο γήπεδο και άρχισε προπονήσεις. Είναι το τελευταίο απόκτημα του Ηρακλή, από την Παραγουάη και αναμένεται να βοηθήσει στην άμυνα. Οι υπόλοιποι από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες, δείχνουν να είναι πιο έτοιμοι, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο Μπουμπένκο σε ποιους θα εμπιστευθεί φανέλα βασικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν την Παρασκευή να εισπράξουν έναντι των δεδουλευμένων από τη διοίκηση που τους υποσχέθηκε ότι θα προσχωρήσει σε νέες πληρωμές (προηγήθηκαν πληρωμές την περασμένη εβδομάδα) προκειμένου να... αποκρούσει τις αντιδράσεις τους που έφτασαν μέχρι σε αποχή από την χθεσινή προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: