Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Παππάς: "Θέλω να απέχω..."


Ο Πέτρος Παππάς... Ετοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Σταύρο Αδαμίδη είναι ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Goal" τόνισε ότι θα συνεχίσει να βάζει χρήματα μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει τις γνώσεις να ασκήσει διοίκηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Παππά στο "Goal":

Υπάρχει συμφωνία με τον κ. Αδαμίδη;
«Ο κ. Αδαμίδης θα αναλάβει την ομάδα, αυτό είναι σαφές».

Εννοείτε θα αναλάβει την ομάδα εν λευκώ;
«Δεν είμαι παράγοντας, προσωπικά θέλω να απέχω. Θα δώσω όλες μου τις μετοχές στον κ. Αδαμίδη, όταν λυθεί το θέμα με τη Μόργκαν».

Πότε και με ποιο ποσό πιστεύετε ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Μorgan;
«Δεν θέλω να μιλάω για νούμερα. Είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Αδαμίδη και αν και εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία, θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα».

Ισχύει πως οι μέτοχοι προτίθεστε να αποπληρώσετε τις οφειλές της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν;
«Προσωπικά έχω βάλει αρκετά χρήματα το τελευταίο διάστημα και θα κάνω περαιτέρω ό,τι μπορώ, αλλά η βασικότερη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να λυθεί το θέμα της Μόργκαν».

Επιβεβαιώνετε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα πληρώθηκε μόνο από σας;
«Δεν έχει σημασία ποιος τους πλήρωσε. Εγώ τους πλήρωσα, αλλά όλοι έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις και έχουμε πει να κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει. Ο κ. Νοτιάς πλήρωσε τη δόση του Φερέρ».

Θα δίνατε τις μετοχές σας στην Ερασιτεχνική;
«Κουράστηκα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση των άλλων και ειδικά του κ. Νοτιά, που έχει βάλει τα μεγάλα ποσά. Εκανε μια επένδυση με το προπονητικό κέντρο και έχει το μεγαλύτερο έννομο συμφέρον. Εγώ διάκειμαι θετικά ως προς την Ερασιτεχνική, αλλά το να έδινα τις μετοχές μου εκεί θα ήταν περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού. Ο,τι και να λέμε η Ερασιτεχνική δεν έχει τα χρήματα να τρέξει την ομάδα».

Ποια είναι η άποψή σας για τον κ. Αδαμίδη;
«Εχει πολύ καλό μυαλό είναι γνώστης του χώρου. Εχουμε, έτσι, εμπιστοσύνη στον κ. Αδαμίδη για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να την προχωρήσει και στο επόμενο διάστημα. Εμείς θέλουμε να απέχουμε των αποφάσεων. Εγώ θα του παραχωρήσω τις δικές μου μετοχές αν πρώτα λυθεί το θέμα της Μόργκαν. Ο κ. Νοτιάς θα κρατήσει τις δικές του, είμαι σχεδόν σίγουρος. Ο κ. Γκούμας θέλει να αποχωρήσει, θα τις δώσει είτε στον κ. Νοτιά είτε στον κ. Αδαμίδη. Δεν θέλει να συνεχίσει».

Οταν λέτε να απέχετε των αποφάσεων, εννοείτε πως η διαχείριση θα είναι ανάλογη με την εποχή του κ. Νικολαΐδη;
«Οχι, γιατί δεν θα έχουμε μετοχές...».

Και πώς θα χρηματοδοτείται η ομάδα;
«Αν λυθεί άμεσα το θέμα της Μόργκαν, ως το τέλος του καλοκαιριού η ΑΕΚ θα είναι εύρωστη. Νομίζω ότι ο κ. Αδαμίδης θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να επιζήσει από μόνη της. Είδαμε και όλους αυτούς που ήθελαν κατά καιρούς να επενδύσουν... Πού είναι όλοι αυτοί τώρα;».

Δίνετε την αίσθηση πως θέλετε να αποχωρήσετε όσο το δυνατό πιο σύντομα...
«Εμπλεξα. Εχασα αρκετά χρήματα που η αλήθεια είναι ότι τα χρειαζόμουν. Αλλά καλή τη θέληση ασχολήθηκα. Βλέπετε όμως τι γίνεται. Δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά μας ούτε από οπαδούς ούτε ακόμα και από δημοσιογράφους. Εχω σταματήσει εδώ και 2 μήνες να διαβάζω εφημερίδες γιατί κινδυνεύει η ψυχική μου υγεία. Εγω δεν διοικώ την ομάδα. Ποτέ δεν άσκησα διοίκηση. Δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω και δεν μου αρέσει».

Αν αναλάβει ο κ. Αδαμίδης και τεθεί θέμα Μπάγεβιτς, πώς θα το χειριστείτε;
«Τον κ. Μπάγεβιτς τον συμπαθώ πολύ. Είναι πολύ καλός προπονητής και βοήθησα να έρθει στην ΑΕΚ. Αν τεθεί θέμα δεν θα εκφέρω γνώμη, αφού θα έχω δώσει τις μετοχές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: