Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Δεν προλαβαίνει ο Φερνάντες


Ο Κουμορτζί σε μονομαχία με τον Φερνάντες Πως και πως περιμένουν τον Φερνάντες στον Aρη. Περιμένουν πότε θα πατήσει σταθερά στα πόδια του για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμη έτοιμος. Οι προσπάθειες να αγωνιστεί έστω και λίγο με τον Πανθρακικό προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα ενό ψει της δύσκολης συνέχειας, φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό.

Ο Νταρίο Φερνάντες έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Δεν αισθάνεται τον παραμικρό πόνο και σιγά σιγά ανεβάζει τους ρυθμούς των προπονήσεων. Από εκεί και πέρα όμως, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ για το σαββατιάτικο αγώνα. Πιθανολογείται ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Aνχελ Πουέμπλα είναι στο πόδι του Έκτορ Κούπερ. Ο συνεργάτης του Αργεντίνου τεχνικού τον αντικατέστησε ένεκα της απουσίας του. Από την περασμένη Δευτέρα έλειψε στην πατρίδα του και παρέδωσε τη σκυτάλη στον Ισπανό γυμναστή που επέβαλλε ένα ιδιαίτερα σκληρό πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές του, με τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης να έχουν τον πρώτο και κύριο λόγο.

Σήμερα αναλαμβάνει και πάλι ο Έκτορ Κούπερ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει το πρωί από την Αργεντινή και το απόγευμα θα προπονήσει τους «κίτρινους» στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Στον Aρη περιμένουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Πρίττας, Κάλβο και του Νάτσο Γκαρσία που προστέθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη λίστα με τους τραυματίες. Δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό και υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ένιωσαν μικροενοχλήσεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα κυρίως για να ξεκουραστούν.

Ο Σέρχιο Κόκε έβγαλε την προπόνηση, ωστόσο η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου δεν είναι βέβαιη. Ο Έκτορ Κούπερ αναμένεται να τον ξεκουράσει και θα προετοιμαστεί για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: