Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Αποφασίζει ο Κόκκαλης


Αποφασίζει ο Κόκκαλης Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ για να έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος θα μιλήσει με τους Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη για όλα τα θέματα της ομάδος, ενώ θα αποφασίσει για την ποινή που θα επιβληθεί στους Ντιόγο και Γιάννη Παπαδόπουλο για το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση της Τρίτης. Οι δύο παίκτες την Πέμπτη θα παραδώσουν την απολογία τους στη διοίκηση.

Στα διοικητικά, υπήρχαν φήμες ότι θα υπάρξει πρόταση στον Βασίλη Γκαγκάτση για πρόσληψη του στην ΠΑΕ, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ούτε επιβεβαίωναν, ούτε διέψευδαν το παραπάνω.

Σκέψεις για δίδυμο στην επίθεση

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακού, όπου οι πρωταθλητές δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σκέφτεται να παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" με δύο επιθετικούς. Ο Ντάρμπισιρ είναι ο σίγουρος, καθώς με την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα, ενώ αν ο τεχνικός του Ολυμπιακού επιλέξει να χρησιμοποιήσει και δεύτερο επιθετικό, αυτός θα είναι ο Μήτρογλου.

Ο "Μπόσκο" δεν έχει αποφασίσει ακόμα το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, αφού οι απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Ντουντού, Ντάτολο και Γκαλέτι δεν τον αφήνουν ανεπηρέαστο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: