Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ίβιτς:"Ο Βιεϊρινια καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης ισχυρίστηκε πως ο Βιεϊρινια είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

"Ήταν σίγουρα μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Το σημαντικό στοιχείο που εμφανίσαμε στο παιχνίδι, ήταν πως ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, προηγηθήκαμε με σκορ 0-2, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Μετά όμως έπεσε η απόδοσή μας και αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη που μας πίεσε, χωρίς όμως επιτυχία.

Ευτυχώς γρήγορα καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και αποκτήσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να σημειώσουμε κι άλλα γκολ και τελικά τα καταφέραμε. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη".

"Στόχος μας οι νίκες"

"Δε θέλω να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσαμε. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες και για αυτό το αποτέλεσμα θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Εμείς από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, προσπαθούσαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να φθάσουμε την ομάδα μας ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, περιμένουμε όμως και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων που βρίσκονται μαζί μας ψηλά στη βαθμολογία.

Έχουμε πει μέσα στα αποδυτήρια πως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Προχωράμε σταθερά για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

"Βιεϊρίνια ο καλύτερος του πρωταθλήματος"

"Ο Βιεϊρίνια είναι για εμένα προσωπικά ο καλύτερος παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού στο μέλλον.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση και σε αυτό το παιχνίδι".

Ο Σέρβος άσος όταν ρωτήθηκε σχετικά για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί δήλωσε: "Εμείς αφήνουμε τον χαρακτηρισμό του φαβορί στους άλλους δύο αντιπάλους μας. Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη.

Και αυτό θέλουμε να κάνουμε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό. ιστεύω πως όταν φθάσουμε στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, θα έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα για την τελική βαθμολογία και εκεί θα δούμε τι ακριβώς θα πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: