Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Ηρακλής κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό!

Πάρτι στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής 1-0 τον Ολυμπιακό!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ηρακλής που κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό και αφήνει πλέον στο παρελθόν τις… επικίνδυνες θέσεις. Οι παίκτες του Γιόσεφ Μπουμπένκο μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν πέναλτι όταν στο Μέλμπεργκ τράβηξε καθαρά τον Κομπαγιάσι. Ο Μάρα που ήταν ο κορυφαίος στο πρώτο μέρος το αξιοποίησε και έδωσε προβάδισμα στο «Γηραιό». Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος έδωσε χώρους στον Ολυμπιακό που έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Ο Ντάνι Φερνάντεζ όμως ήταν ανίκητος και κράτησε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός πλέον χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος μένοντας στην τρίτη θέση πίσω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Γιάκομπ.

Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Λέκι, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Κάρλος Σέζαρ, Πίτου Γκαρσία (74΄Ριμόλντι), Κομπαγιάσι (61΄ Επστάιν), Μιλάνο (81΄ Γιάντσης), Μάρα, Ιάκομπ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Λεονάρντο, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ (76΄ Γ. Παπαδόπουλος)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5΄Ο Ηρακλής κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κομπαγιάσι από τον Μέλμπεργκ. Ο Μάρα αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.
8΄Παράλληλη σέντρα του Λεονάρντο από αριστερά, ο Ντάρμπισιρ αφήνει την μπάλα να περάσει και να φτάσει στον Λούα Λούα που από ιδανική θέση σουτάρει άουτ.
30΄Κίτρινη κάρτα στον Πίτου Γκαρσία
35΄Εκτέλεση φάουλ του Λούα Λούα, διώχνει ο Φερνάντεζ
40΄Κίτρινη κάρτα στον Πάντο
Ημίχρονο 1-0

52΄ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
62΄ Κίτρινη κάρτα στο Λούα Λούα
65΄ Ο Ζαιρί θα κάνει το γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φερνάντεζ.
66΄ Σουτ του Μαρέσκα μέσα από την περιοχή, ο Φερνάντεζ σώζει την εστία του.
72΄ Μετά από σέντρα του Ζαϊρί, ο Μήτρογλου πιάνει καρφωτή κεφαλιά, ο Φερνάντεζ απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
77΄ Μετά από σόλο του Λούα Λούα, η μπάλα φθάνει στον Μήτρογλου που πάει να σουτάρει με τον Παπαζαχαρία να διώχνει σε κόρνερ. Στην διάρκεια της εκτέλεσης του, ο Μήτρογλου πιάνει κεφαλιά με τον Φερνάντεζ να απομακρύνει σε κόρνερ.
83΄Κίτρινη κάρτα στον Γιάκομπ.
88΄Κίτρινη κάρτα στον Φερνάντεζ.
90΄ Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: