Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Λίνο: "Νίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης»"


Ο Λίνο πανηγυρίζει το γκολ επί του Πανθρακικού Ο Λίνο κάνει σπουδαίοα πρωτάθλημα και ο Φερνάντο Σάντος έχει βρει την ησυχία του αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ο οποίος έγραψε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ στο ματς με τον Πανθρακικό, με δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον το "διπλό" μέσα στην έδρα του Αρη. "Πράγματι δεν ήταν μία καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Αλλά αυτή εμφάνιση ήταν αρκετή για να μας δώσει την νίκη".

Για το γεγονός ότι σκοράρουν και παίκτες που δεν είναι καθαρόαιμοι επιθετικοί, ο Λίνο δήλωσε: "Αυτό το γεγονός δείχνει την ποιότητα της ομάδας καθώς όχι μόνο οι επιθετικοί, αλλά και οι παίκτες που αγωνίζονται στις άλλες γραμμές καταφέρουν και σκοράρουν. Θέλω να αφιερώσω το γκολ που πέτυχα, στον κόσμο μας, που πάντα μας υποστηρίζει και βρίσκεται κοντά μας, τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός".

Ο Βραζιλιάνος άσος ρωτήθηκε και για το ματς με τον Aρη και δήλωσε: "Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αλλά εμείς μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, θέλουμε να δουλέψουμε κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Και δεν είναι άλλο από την νίκη".

Τέλος ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως απέφυγε επί της ουσίας να απαντήσει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Πάντως στις δηλώσεις του ανέφερε: "Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν συζητήσεις του εκπροσώπου μου με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω πότε θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μου είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα πέντε ματς που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: