Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Γενέθλια με θρίαμβο και κορυφή για τη Ρεάλ


O Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει μαζί με τον Κακά Η Ρεάλ γιόρτασε τα 108α γενέθλιά της με έναν θρίαμβο επί της Σεβίλλης με 3-2. Η «βασίλισσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά κάνοντας πράγματα και θαύματα στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Φαν ντερ Φάαρτ στις καθυστερήσεις πιάνοντας κορυφή. «Χ» η Μπαρτσελόνα.

Η Σεβίλλη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον ύπνο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος διήρκησε για μια ολόκληρη ώρα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 2-0 παγώνοντας το «Μπερναμπέου». Η αρχή έγινε με το αυτογκόλ του Τσάμπι Αλόνσο στο 10ο και η συνέχεια δόθηκε στο 52ο με τέρμα του Ντραγκουτίνοβιτς.

Από το 60ό μέχρι το 70ό οι γηπεδούχοι έπαιξαν το απόλυτο ποδόσφαιρο. Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Σέρχιο Ράμος, έχασαν μια φοβερή ευκαιρία με τον δεύτερο, ενώ είχαν και δυο δοκάρια (Γκούτι, Ιγκουαϊν)!

Το γκολ της νίκης φαινόταν να ήταν θέμα χρόνου, με τον Πελεγκρίνι να βλέπει ότι η διπλή αλλαγή που έκανε μετά το 0-2 βάζοντας τους Γκούτι (αντί του Λασανά Ντιαρά) και Φαν ντερ Φάαρτ (αντί του Αρμπελόα) να αποδίδει τα μέγιστα. Τελικά, ο Ολλανδός με προβολή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έστειλε στην ομάδα του ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή.

Ο Λιονέλ Μέσι με τα δυο γκολ που πέτυχε δεν κατάφερε να αποτρέψει το νέο στραβοπάτημα της Μάρτσελόνα που δείχνει σημάδια κόπωσης και έλλειψης συγκέντρωσης σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Οι πρωταθλητές κόσμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εκτός έδρας με την Αλμερία. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηγκαν από τοι 60ό με παίκτη λιγότερο, όταν ο διαιτητής είδε την ανόητη ενέργεια του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (χτύπησε εκτός φάσης τον Σίσμα), με αποτέλεσμα να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε σήμερα η Λα Κορούνια, που επικράτησε με 3-1 της Τενερίφης σε αναμέτρηση για την 25η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος φτάνοντας τους 41 βαθμούς. Αντίθετα η Τενερίφη παρέμεινε στους 20 βαθμούς και την προτελευταία θέση.

Τα αποτελέσματα
Λα Κορούνια-Τενερίφη 3-1
(33ο Ροντρίγκες, 55ο Γκουαρντάντο, 67ο Κολότο - 18ο Χενς)

Αλμερία-Μπαρτσελόνα 2-2
(12ο Σίσμα, 57ο αυτογκόλ Πουγιόλ - 42ο, 66ο Μέσι)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-2
(60ό Κριστιάνο Ρονάλντο, 62ο Σέρχιο Ράμος, 92ο Φαν ντερ Φάαρτ - 10ο αυτογκόλ Τσάμπι Αλόνσο, 52ο Ντραγκουτίνοβιτς)

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.