Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Σφακιανάκης πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις



Μονομαχία στον αέρα του Αναστασάκου με τον Μπαλάφα Ο Στέλιος Σφακιανάκης στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για τον Ατρόμητο το αυτογκόλ του Σαγκανόφσκι, που είχε δώσει στο 82' τη πρωτοπορία στον Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης στα πρώτα 20 λεπτά βρήκε διαδρόμους κυρίως από τα πλάγια ωστόσο ότι σουτ ή σέντρες έκαναν οι παίκτες του, βρήκαν τον Μιχαηλίδη να αντιδρά αποτελεσματικά, αφού δεν υπήρχε και ο φορ περιοχής, που θα μπορούσε να "αισθανθεί" ο Ατρόμητος.
Μετά το εικοσάλεπτο οι προσπάθειες των γηπεδούχων δυσκόλεψαν και ο Νίκος Καραγεωργίου άλλαζε συνεχώς θέσεις στους επιθετικούς του, Ρομάνο, Μπούντιμιρ και Λεάλ, με τον τελευταίο να έχει μπει αλλαγή στη θέση του Τσενάουσκις, που αποχώρησε με τράβηγμα.
Βγάζοντας περισσότερους παίκτες μπροστά, ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια δύο γρήγορες επιθέσεις και να έχει δοκάρι με τον Τάτο στο 33'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Και οι δύο ομάδες περίμεναν την ευκαιρία να βρουν ανυπεράσπιστη άμυνα, αλλά μάταια. Οτι κίνδυνος δημιουργήθηκε, σταματούσε έγκαιρα με φάουλ.
Μάλιστα και αυτά που χτυπήθηκαν από καλή θέση, πήγαν πάνω στο τείχος!
Τηρώντας την... παράδοση, οι διαιτητές απέβαλαν το Νίκο Καραγεωργίου στη μία ώρα αγώνα, καθώς διαμαρτυρόταν τακτικά, χωρίς όμως να ξεφύγει...
Οι φάσεις τελικά δεν ήλθαν, αλλά μια στημένη έφερε αποτέλεσμα. Ο Γελαδάρης εκτέλεσε φάουλ, ο Σαγκανόφσκι την κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά η κακή εκτίμηση του Μιχαηλίδη ήταν αυτή που επέτρεψε στη μπάλα να πάει στα δίχτυα.
Ωστόσο ο Εργοτέλης δεν πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς, καθώς ο Ατρόμητος που πίεσε στο τέλος έφτασε στην ισοφάριση στο 91'. Σε σύγχυση στην περιοχή, ο Στέλιος Σφακιανάκης ισοφάρισε, όπως είχε κάνει και στη Λιβαδειά, όπου πάλι είχε μπει σαν αλλαγή!

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μπαζίνσκι στην περιοχή στο 74', όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του και μετά αναπήδησε στο χέρι του, αλλά και για τη συνολική παρουσία του διαιτητή Κωσνταντινέα.
Γήπεδο: Πακγρήτιο στάδιο
Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Ζούνιορ (72' Ορφανός), Μπαλάφας, Ρομάνο (80' Κοιλιάρας), Τσεσνάουσκις (20' Λεάλ), Μπούντιμιρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Μπλένχιο, Νάστος, Νεμπεγλέρας (83' Καλαντζής), Σαρμιέντο (60' Σφακιανάκης), Τάτος (83' Καραγκούνης), Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: