Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Στην κορυφή η Γιουνάιτεντ


Ο Πολ Σκόουλς πανηγυρίζει το 100ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Χάρη στο 100ο γκολ του Πολ Σκόουλς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, οι "κόκκινοι διάβολοι" πέρασαν νικηφόρα από το "Μολινό", όπου επικράτησαν με 1-0 της Γουλβς. Η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής, αλλά με ένα ματς περισσότερο από την Τσέλσι.

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 73' και στάθηκε τυχερή στις καθυστερήσεις όταν ο Βόουκς, ο οποίος ήταν μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαν Ντερ Σαρ...

Με την 20ή της νίκη η ομάδα του "Ολντ Τράφορντ" -η οποία έχει και τρεις ισοπαλίες- έφτασε τους 63 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τις Τσέλσι και Αρσεναλ (σ. σ. με τους "μπλε" που έχουν ένα ματς λιγότερο όπως προαναφέραμε να φιλοξενούνται την Τετάρτη από την Πόρτσμουθ).

ΓΟΥΛΒΣ: Χάνεμαν, Κράντοκ, Γουάρντ (84' Κέογκ), Μπέρα, Ζουμπάρ, Φόλεϊ, Γκεντιουρά (84' Ίμπανς-Μπλέικ), Χένρι, Τζόουνς, Τζάρβις (88' Βόουκς), Ντόιλ.
ΜΑΝTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΊΤΕΝΤ: Φαν Ντερ Σαρ, Μπράουν (46' Γκάρι Νέβιλ), Βίντιτς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλένσια, Νάνι (73' Παρκ), Γκίμπσον (62' Ντιούφ), Μπερμπάτοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: