Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Μπακαγιόκο έδωσε το φιλί της ζωής


Ο Μπακαγιόκο λύτρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα Το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπακαγιόκο, χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και διατήρησε "ζωντανές" τις ελπίδες της ομάδας της Ηπείρου για παραμονή στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Μπαστία στο 76'.

Τα αρχικά πλάνα
Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Ο Σικαλιάς πήρε τη θέση του Ελευθερόπουλου κάτω από την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα και είχε αμυντική τετράδα μπροστά τους τους Ντάσιο και κανακούδη ως ακραίους μπακ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και τους Κούσα και Μαϊστόροβιτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ρόβας και Ανδράλας ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι με τους Καζναφέρη και Σίσιτς να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής (σ. σ. ο πρώτος δεξιά και ο δεύτερος αριστερά). Μπακαγιόκο και Σαϊτιώτης συνέθεταν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Από την άλλη ο Βαγγέλης Βλάχος επέμεινε στο αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Ντεγκρά πήρε τη θέση του Αναστασόπουλου κάτω από τα δοκάρια, ο Φυτανίδης αυτή του Αργυρόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μαρσελάο που επέστρεψε πήρε τη θέση του Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Εκεί διατηρήθηκε ο Μπαρτολίνι, ενώ ο Ουριμπάρι διατηρήθηκε στο αριστερό άκρο. Λαδάκης και Μπαστία ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Καρέρα και ο Ουντότζι ήταν στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής τριάδας την οποία συμπλήρωνε ο Έντερ. Τέλος ο Τσέζαρεκ ήταν ο μοναδικός προωθημένος των φιλοξενούμενων.

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος (87' Τζάννης), Κανακούδης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Ανδράλας (79' Ντιμπαλά), Ρόβας (60' Μιχαλόπουλος), Σίσιτς, Καζναφέρης, Μπακαγιόκο, Σαϊτιώτης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Έντερ, Ουντότζι (75' Λαμπρόπουλος), Τσέζαρεκ (61' Βίλτσες, 85' Ρόκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: