Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Show must go on!

Show must go on!

Έχει χαρακτηριστεί ως ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ως το «ρόπαλο» του Ημίθεου όπως ιστορικά απεικονίζεται. Σαν το αιώνιο στήριγμα στην ομάδα. Είναι «μαχητής», είναι αλύγιστος και απτόητος και υπερασπιστής της «κυανόλευκης» ιδέας. Ο λαός του Ηρακλή θα κάνει και σήμερα το καθήκον του. Θα είναι δυνατός στο Καυτανζόγλειο, αποφασισμένος να ωθήσει την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Με τεράστιο πάθος, με μεγάλη όρεξη για τη νίκη και με φωνή 90 λεπτών, ετοιμάζεται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σήμερα στο Στάδιο. Οι οργανωμένοι ήδη έχουν δώσει το στίγμα τους μέσα στην εβδομάδα. Η «Αυτόνομη Θύρα 10″ ζητάει από την ομάδα να «βουλώσει στόματα», όπως ανάλογα αναφέρει και ο Σ.Φ.Η.Σ.Ε. και οι Blue Boys υπογραμμίζουν: «Νίκη για την πάρτη μας».
Το σόου πρέπει να συνεχιστεί (όπως αναφέρουν και οι στοίχοι του γνωστού τραγουδιού, Show must go on) και θα συνεχιστεί στο πέταλο της θύρας 10. Όπως έχει αναφερθεί μέσα στην εβδομάδα, οι οργανωμένοι προετοιμάζουν πυρετωδώς ένα ιδιαίτερο «ψηφιδωτό» στην έναρξη της αναμέτρησης, κίνηση που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν…
Αξίζει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διατίθενται ήδη από τους συνδέσμους (για το πέταλο), ενώ τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 2:30 το μεσημέρι για τον κόσμο του Ηρακλή. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 10, 15, 20, 40, 75 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: