Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Νωρίς για λίστες

Νωρίς για λίστες

Η περίοδος που η λέξη «λίστα» η «έκθεση», θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο ρεπορτάζ του Άρη-όπως και όλων των ομάδων-πλησιάζει. Ορισμένοι ωστόσο φαίνεται να βιάζονται και ήδη δημιουργούν θέμα, δίχως να υπάρχει.
Αυτή την στιγμή, καμιά «λίστα» ή «έκθεση» αν θέλετε, δεν βρίσκεται στα «συρτάρια» της ΠΑΕ Άρης από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός κάθε άλλο πάρα αυτό σκέφτεται την δεδομένη περίοδο, καθώς στο μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο ο τελικός της 24ης Απριλίου, αλλά και τα play-off του Ελληνικού πρωταθλήματος. Σαφώς και έχει ανάψει το «πράσινο» φως για τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι η διοίκηση των «κίτρινων» προσπάθησε να του κάνει κουβέντα για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με τον ίδιο να τους τονίζει ότι αυτή την στιγμή δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο η υλοποίηση των στόχων.
Είναι φανερό, ότι ο 55χρονος τεχνικός είναι συγκεντρωμένους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και όπως όλοι στην «κίτρινη οικογένεια», έτσι και αυτός, θέλει πρωτίστως την κατάκτηση του κυπέλλου και στη συνέχεια να διεκδικήσει γιατί όχι και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά Champions league.
Για τον Κούπερ λοιπόν δεν είναι καιρός για «λίστες» και «εκθέσεις». Είναι της άποψης… » το κάθε πράγμα στην ώρα του» και η ώρα των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων θα τεθούν επί τάπητος στα μέσα Μαΐου, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: