Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Έτσι έφτασαν οι Λέικερς στο 2-0! ΝΒΑ Τop-5

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_E8nGAXJkpQ.jpgΔείτε τις πέντε καλύτερες φάσεις της βραδιάς 19/05/2010 στα πλέι-οφ του ΝΒΑ, όλες από τον 2ο τελικό της Δύσης, Λος Άντζελες Λέικερς - Φίνιξ Σανς 124-112 (2-0).Στο Νο-5 ο Ντέρεκ Φίσερ σολάρει στην άμυνα των Σανς και πετυχαίνει ένα δύσκολο καλάθι για τους Λέικερς πάνω από το απλωμένο χέρι του Τζέισον Ρίτσαρντσον. Στο Νο-4 η προσποίηση του Κόμπι Μπράιαντ στέλνει τον Γκραντ Χιλ πάνω στον Αμάρε Στανταμάιρ και την μπάλα εύκολα στο καλάθι των Σανς!

Στο Νο-3 οι ταχύτατες πάσες των Στιβ Νας και Τζάρεντ Ντάντλεϊ δίνουν στον Αμάρε Στανταμάιρ τη δυνατότητα να πάει σε ένα από τα αγαπημένα του καρφώματα για τους Σανς, παρά την προσπάθεια του Ρον Αρτέστ. Στο Νο-2 ο Λούις Άμουντσον εντυπωσιάζει σε άμυνα και επίθεση για τους Σανς. Στη μια άκρη του παρκέ ταπώνει τον Λαμάρ Όντομ και στην άλλη πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό, κερδίζοντας και το φάουλ από τον Σάνον Μπράουν.

Τέλος, στο Νο-1 ο Κόμπι Μπράιαντ προσπαθεί να ζαλίσει τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ με τις ντρίμπλες του, ωστόσο ο φόργουορντ των Σανς κλέβει την μπάλα και βγάζει μόνο του τον Τζέισον Ρίτσαρντσον, ο οποίος τελειώνει τη φάση με ένα δυνατό κάρφωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: