Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Συγκεντρώθηκαν και αναχωρούν για Ελβετία


Kαραγκούνης και Ρεχάγκελ πανηγυρίζουν... Ολοι οι διεθνείς παίκτες που έχουν κληθεί από τον Οτο Ρεχάγκελ για να στελεχώσουν την προεπιλογή για τα τελικά του Μουντιάλ, είναι πλέον στην διάθεσή του. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί για την Ελβετία την Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Την Πέμπτη ο Σάκης Πρίττας έκανε την πρώτη του προπόνηση, αλλά και δηλώσεις ως παίκτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι εδώ. Τώρα αρχίζει η δουλειά και θα παλέψω για το καλύτερο. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Πάμε για την πρόκριση. Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα παλέψουμε μέχρι τέλους", είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις έκανε και ο Φάνης Γκέκας: "Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε καλά. Έχουμε δύο δυνατά φιλικά και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πρόκληση για εμάς και πάμε για να το διασκεδάσουμε. Εάν έρθει η πρόκριση θα είναι επιτυχία, όπως επιτυχία είναι και το ότι είμαστε εκεί. Ολοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι θα μας δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια".

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε με τον Οτο Ρεχάγκελ και αποχαιρέτησε την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: