Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τάκης: "Όλοι θα εκπλαγούν φέτος..."


Η φανέλα του Ηρακλή Σε εκπομπή του "Libero 107,4" φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για όλα τα θέματα του "Γηραιού". Η αρχική ερώτηση αφορούσε στον φάκελο της αδειοδότησης της ομάδας και ο κ. Τάκης ανέφερε τα εξής: "Πράγματι είμαστε έτοιμοι για την κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης και αύριο ολοκληρώνεται ο 1ος κύκλος μιας μεγάλης πρσοπαθειας. Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, πριν από 15 μέρες δεν ήμασταν έτοιμοι, πολλοί άνθρωποι όμως βοήθησαν και πλέον έχουμε ένα πλήρη φάκελο. Την Τρίτη το πρωί θα γίνει η εκδίκαση του φακέλου και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεκινήσαμε με μια λευκή σελίδα και τώρα έχουμε ότι ακριβώς χρειάζεται, πήραμε τις υπογραφές που έπρεπε. Κάναμε πάντως απλά το αυτονόητο, δώσαμε χρήματα σε ανθρώπους που είχαμε υποχρέωση να πληρώσουμε, δεν τους κάναμε χάρη ούτε απλά τους γλυκάναμε για να πάρουμε την υπογραφή τους".

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: "Αύριο λοιπόν ολοκληρώνεται αυτός ο πρώτος κύκλος και θα συνεχίσουμε με αισιοδοξία αλλά και περισσότερο χρόνο πλέον για να δούμε καθαρά τι πρέπει να γίνει παρακάτω ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Υπήρχαν πολλές εκκρεμότητες αλλά ευτυχώς τις ξεπεράσαμε επιτυχώς, δεν υπήρχαν απλά αγκάθια στο δρόμο μας αλλά μια ολόκληρη συστάδα θάμνων".

Μιλώντας για την κοινή προσπάθεια της διοίκησης και του κόσμου, είπε: "Η προσπάθεια του Ηρακλή θα είναι συνεχής, ο Ηρακλής έχει πλέον στραφεί στον κόσμο του και από εκεί δύναμη αλλά και αγάπη για να συνεχίσει μπροστά. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα ικανή να γεμίζει το Καυταντζόγλειο την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι θα εκπλαγούν φέτος από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με αυτό που θα βλέπουν στο Καυταντζόγλειο. Έχουμε ξεπεράσει ήδη τις 3.000 προεγγραφές και σε αυτές δεν έχουμε συμπεριλάβει τους συνδέσμους της ομάδας".

Ερωτηθείς αν ο κ. Πολύκαρπος βοήθησε στην δημιουργία του φακέλου ανέφερε: "Ο κ. Πολύκαρπος ήταν μέλος της διοίκησης μέχρι τον Απρίλιο, γνώριζε καλά τις εκκρεμότητες και έχει τις απαραίτητες γνώσεις των οικονομικών. Ήρθαμε σε επαφή μαζί του και βοήθησε και αυτός σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε καθόλου. Δεν έχει σημασία αυτό όμως, εμείς κοιτάμε μπροστά και κοιτάμε προς τα πίσω και από την Τετάρτη ξεκινάμε να χτίζουμε τον Ηρακλή της νέας περιόδου".

Για την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ και αφορούσε στον κ. Ρέμο: "Η ανακοίνωση για τον κ. Ρέμο ήταν σαφέστατη, ο κ. Ρέμος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και όπως του ανήκουν τα κέρδη, έτσι του ανήκουν και τα χρέη. Έχει υποχρέωση να έρθει τώρα στην ομάδα που αγαπά και να δει τι συνεβαινε, αν δεν γνώριζε. Έχει εκτεθεί ο κ. Ρέμος απέναντι στον κόσμο της ομάδας αλλά απέναντι στον εαυτό του, δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός του όταν ανέλαβε. Αυτή η κατάσταση όμως, που δημιουργήθηκε από την διοίκηση του (είτε το γνώριζε είτε όχι) πληγώνει τον Ηρακλή και σίγουρα δεν τον τιμά. Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να σώσει το όνομα του στον Ηρακλή".

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές που θα γίνουν, ο κ. Τάκης είπε: "Μεταγραφολογία σίγουρα υπήρχε και θα υπάρχει, τώρα όμως είναι ακόμη σε εξέλιξη μια σκληρή γραφειοκρατική διαδικασία και μόλις ολοκληρωθεί, θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα. Ο προπονητής μας έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα και ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στα θέματα που τον αφορούν, θα κάτσουμε στο τραπέζι, θα τα βάλουμε κάτω, θα δούμε τα οικονομικά μας και θα θέσουμε τους στόχους της ομάδας και τις μεταγραφές που μπορούμε να κάνουμε".

Κλείνοντας ο κ. Τάκης τόνισε τα εξής: "Ο Ηρακλής δεν θα χαρίσει τίποτε σε κανένα, αλλάζουν τα πράγματα. Όπως αναφέρουμε στην ανακοίνωση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, αυτό θα το καταλάβουν όλοι από εδώ και πέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: